Nieuwe patiënten

Het is mogelijk om u in te schrijven als nieuwe patiënt als u in de wijk Schenkel woonachtig bent.

U kunt op de praktijk tussen 08.00 en 14.00 een inschrijfformulier ophalen bij de assistente en eventueel direct invullen. U kunt het inschrijfformulier ook  HIER downloaden en vervolgens bij de praktijk inleveren.
Click here for English form

Zodra wij een ingevuld en ondertekend inschrijfformulier en uw verzekeringsgegevens hebben ontvangen, dan kunnen wij de aanmelding in orde maken. Ook moeten wij uw identiteit controleren, waarvoor wij uw paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, vreemdelingendocument of uittreksel BRP moeten checken.

U moet zelf contact opnemen met uw oude huisarts om toestemming te geven voor het verzenden van uw medische dossier. Zodra wij uw medische dossier ontvangen hebben, is de inschrijving compleet.

Vooral als u een wat uitgebreider medisch dossier hebt, is het verstandig om na komst in de praktijk een keer een kennismakingsgesprek te plannen. Op die manier kunnen we de benodigde zorg met u afstemmen.

Wilt u na aanmelding zelf in de ziekenhuizen waar u bekend bent, aangeven dat u een nieuwe huisarts hebt? Zodoende zal toekomstige informatie naar ons gestuurd worden in plaats van naar uw oude huisarts.

Hebt u over inschrijving nog vragen, dan kunt u tussen 08.00 en 14.00 langslopen bij de balie (tot 16.00). Ook kunt u even bellen met de assistente (tot 13.00 010-4512512, optie 3).

Actueel
14/07

Zomervakantie 2024

Van maandag 15 juli tot en met vrijdag 23 augustus is het zomervakantie. Dat b...

Lees meer
Meer nieuws